Pratik Mantı
Posted by PPovveeR on
Malzemeler:
4 adet yufka
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Kızartmak için sıvı yağ
Nane ve pulbiber
Yapılışı:YUfkayı ikiye bölün üzerine su sürün.Ve sıkıca rulo şeklinde sarın.Bu işlemi diğer yufkalarda tekrar edin. Sardığımız yufkaları no frost da 1 saat bekletin.Dolaptan çıkardıktan sonra kuşbaşı(küp küp ) doğrayın.Kızgın yağda kızartın.Kızartığınız yufkaların Üzerine sarımsaklı yoğurdu dökün.Nane ve pulbiber serperek servis edebilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Labels
- Atkı ve bere Modelleri (4)
- cilt bakımı (9)
- cinsellik (10)
- çanta modelleri (2)
- diyet (16)
- estetik (4)
- evlilik (3)
- Gebelik (10)
- güzellik (7)
- hamilelik (12)
- kadın sağlığı (17)
- moda (6)
- örgü (2)
- Saç bakımı (5)
- sağlık (4)
- yemek tarifleri (5)
0 yorum:
Yorum Gönder