Yazın Giyebileceğiniz Elbise ve Ayakkabılar

Posted by PPovveeR on

a1Moschino Bahar aylarını şık geçirmenin detayları
Stiletto: Kesinlikle her sezonun vazgeçilmezi diyebiliriz. Artık stillettoları bu tür listelerde görmek sizi şaşırtmasın. Yalnız bu kez size spesifik bir önerim var; bantlı ve cut out stillettolar çok şık duruyor. Birçok ünlü modacının podyumunu süsleyen bu ayakkabılardan bir çift edinmenizi öneririm.
b1MiuMiu Bahar aylarını şık geçirmenin detayları
Cuff: Cuff’lar ya da bizim bildiğimiz ismiyle kalın bileklikler. Sert materyallerden yapılan bu bilezikler şimdilerde benim kadın bileklerine en çok yakıştırdığım aksesuarlar.
Clucht: Ufak, çok ufak portföy çantalardan bahsediyorum. Ben hiçbir zaman bunların içine eşyalarımı sığdırmayı başaramadım ama bu sezon yeniden deneyeceğim. O kadar rahat ve hoşlar ki…
d1JimmyChoo Bahar aylarını şık geçirmenin detayları
Ceket: Sonbaharın ve ilkbaharın kesinlikle vazgeçilmeyen giysileri. Ceketleri isterseniz mini eteğinizin üzerine, isterseniz de kot pantolonunuzun üzerine giyebilirsiniz. Neyle giyerseniz giyin, çok şık olacağınızı garanti ederiz.
e1ToryBurch Bahar aylarını şık geçirmenin detayları
Desenli Etek: Özelikle desenli ve renkli olanlar çok kullanışlı. Altına bir stiletto, üzerine de dümdüz beyaz bir tişörtle bile harika görünebiliyor..
f1MarcbyMarcJacobss Bahar aylarını şık geçirmenin detayları

0 yorum:

Yorum Gönder

Rent a Car - Oto Kiralama - Araç Kiralama - Araba Kiralama