Balık Dolması
Posted by PPovveeR on
MALZEMELER
6 parça fileto balık (mezgit, alabalık olabilir)
Haşlanmış bir miktar pazı yaprağı içi
1,5 su bardağı Amerikan Pirinci
2 orta boy soğan
1 kahve fincanı fıstık
1 kahve fincanı kuş üzümü
1 çay kaşığı tuz
Bir tutam karabiber
Bir tutam yenibahar
Yarım fincan soya yağı
HAZIRLANIŞI
Soğanlar yağda kavrulur. Kuş üzümü, fıstık ve haşlanmış pirinç ilave edilir. Sonra fileto balık tuzlanır. Üzerine pazı ve iç konularak rulo yapılır. Yağlanmış cam pişirme kabına konulur. Tuz, kırmızı biber ve biraz un serpilir, fırında pişirilir. Süslenerek servis edilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Labels
- Atkı ve bere Modelleri (4)
- Gebelik (10)
- Saç bakımı (5)
- cilt bakımı (9)
- cinsellik (10)
- diyet (16)
- estetik (4)
- evlilik (3)
- güzellik (7)
- hamilelik (12)
- kadın sağlığı (17)
- moda (6)
- sağlık (4)
- yemek tarifleri (5)
- çanta modelleri (2)
- örgü (2)
0 yorum:
Yorum Gönder