Balıklı Sebze
Posted by PPovveeR on
MALZEMELER
1/2 su bardağı Amerikan Pirinci
100 gr. somon balığı
1 adet bostan patlıcanı
1 adet kabak
50 gr. rendelenmiş kaşar
Kızartmak için soya yağı
1 tutam karabiber, kırmızı biber
Yeteri kadar tuz
HAZIRLANIŞI
Patlıcanların kabuğunu soyup kabaklarla beraber 2 cm. kalanlığında halka halka doğrayın. Yağda kızartıp kağıt havlu üzerinde süzdürün. Haşlanmış pirinci, kızaran sebzeleri, tuz, karabiber ve kırmızı biberle karıştırıp fırın kabına koyun. Üzerine parçaladığınız balıkları dizin. Rendelediğiniz kaşar peyniri serpip 170 derece fırında pişirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Labels
- Atkı ve bere Modelleri (4)
- Gebelik (10)
- Saç bakımı (5)
- cilt bakımı (9)
- cinsellik (10)
- diyet (16)
- estetik (4)
- evlilik (3)
- güzellik (7)
- hamilelik (12)
- kadın sağlığı (17)
- moda (6)
- sağlık (4)
- yemek tarifleri (5)
- çanta modelleri (2)
- örgü (2)
0 yorum:
Yorum Gönder