Patlıcan (Çabuk)Turşusu
Posted by PPovveeR on
Malzemeler:
2 kg patlıcan
1/2 acı biber
1 su bardağı sirke
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 çay kaşığı şeker
tuz
Yapılışı:Patlıcan alacalı soyulur.Biberler temizlenir.Uzun uzun doğranır.Bir tencerede yağ ve sirke karışımı kaynatılır.Kaynayan karışıma biberler,tuz ve şeker atılır.5-6 dk kaynatılır.Aralarına sarımsak konularak kavonaza konulur.Lezzetli bir turşu tarifi yaz kış yapabilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Labels
- Atkı ve bere Modelleri (4)
- Gebelik (10)
- Saç bakımı (5)
- cilt bakımı (9)
- cinsellik (10)
- diyet (16)
- estetik (4)
- evlilik (3)
- güzellik (7)
- hamilelik (12)
- kadın sağlığı (17)
- moda (6)
- sağlık (4)
- yemek tarifleri (5)
- çanta modelleri (2)
- örgü (2)
0 yorum:
Yorum Gönder